Mørksej med kartoffel, peberfrugt, oliven, tomat, artiskokhjerter og purløgscreme
Sæt nem og lækker ovnmad på hverdagsmenuen med denne her delikate opskrift på ovnstegt lyssej. I fadet får fisken selskab af et par middelhavsinspirerede råvarer i form af artiskokhjerter, peberfrugt, tomat, oliven og timian, som bidrager med både dejlig smag og saftighed. Herudover lokker opskriften her også med ovnstegte kartofler samt en forfriskende purløgscreme, som binder hele herligheden sammen.
Purløgscreme
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Artiskokhjerter, i vand; peberfrugt; tomat |
Håndfuld 3: | Mørksej |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Mayonnaise; olie; oliven |
Smagsgivere: | Citron; dijonsennep; purløg; salt og peber; sukker; tørret timian |
Mælkedressing: | A38, 1,5 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |