Mozzarellasalat med blomkål, fennikel og jordbær

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 22. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

½ blomkål, rå
½ fennikel
250 g jordbær
130 g frisk mozzarella, maks. 30+/17 %
40 g ost, 31+/ 18 % eller derover
60 g mandler

Oliedressing

1 citron
1 dl krydderurter efter eget ønske
20 g olie
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Snit blomkål og fennikel helt fint - eventuelt på mandolinjern. Læg dem i koldt vand, gerne med isterninger, i 10-15 minutter. Dræn dem derefter i en si.
2
Skær jordbær i tynde skiver. Pluk mozzarella i små stykker og skær eller riv ost i små stykker.
3
Hak mandlerne.
4
Riv citronskallen fra citron og pres saften i en skål.
5
Hak krydderurterne og bland med olie, saft og skal fra citron, salt og peber.
6
Bland blomkål, fennikel og jordbær. Kom mozzarella og ost på. Drys så mandlerne på og fordel dressingen i små klatter.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; fennikel
Håndfuld 3:Frisk mozzarella, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Jordbær
Fedt:Mandler; olie; ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Citron; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt