
Omelet og tomatsalat toppet med pinjekerner
Forkæl alle sanser med denne indbydende og vegetariske ret. Omeletten er tilsat løg, champignon og babyspinat, der giver den et flot farvespil. Den farvestrålende tomatsalat på toppen fuldender sammen med de sprøde pinjekerner retten, der i al sin enkelhed byder på masser af mæthed og smag. Opskriften er udviklet af Anne Hjernøe i forbindelse med forløbet ‘Let din overgangsalder’.
Tomatsalat
Omelet
Pynt
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Babyspinat; champignon, rå; cherrytomat; løg; peberfrugt, rød |
Håndfuld 3: | Æg |
Fedt: | Olie; pinjekerne |
Smagsgivere: | Balsamicoeddike; frisk basilikum; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |