Omelet og tomatsalat toppet med pinjekerner

Forkæl alle sanser med denne indbydende og vegetariske ret. Omeletten er tilsat løg, champignon og babyspinat, der giver den et flot farvespil. Den farvestrålende tomatsalat på toppen fuldender sammen med de sprøde pinjekerner retten, der i al sin enkelhed byder på masser af mæthed og smag. Opskriften er udviklet af Anne Hjernøe i forbindelse med forløbet ‘Let din overgangsalder’.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 23. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tomatsalat

1 spsk. pinjekerner
200 g cherrytomater
½ peberfrugt, rød
30 g babyspinat
½ løg
1 spsk. balsamicoeddike
salt og peber
1 håndfuld frisk basilikum

Omelet

løg
100 g champignon, rå
50 g babyspinat
2 æg
1 spsk. olie
salt og peber

Pynt

1 håndfuld frisk basilikum
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rist pinjekerner gyldne på en varm pande. Læg dem på en tallerken.
2
Skær cherrytomater i halve. Hak peberfrugt, babyspinat og løg groft.
3
Lav tomatsalaten: Vend cherrytomater, peberfrugt, babyspinat og løg med balsamico, salt og peber..
4
Pil løg og rens champignon. Skær løg i tern og champignon i skiver. Skyl og hak spinat groft.
5
Pisk æg sammen i en skål.
6
Varm olien op på en pande. Steg løg og champignon til de har fået masser af farve. Vend spinat i og lad den falde helt sammen. Krydr med salt og peber. Fordel fyldet jævnt på panden. Hæld så æggemassen over spinatblandingen. Lad omeletten sætte sig i 3-4 minutter. Vend den og steg den færdig i et par minutter på den anden side.
7
Servér omeletten med tomatsalat til. Drys pinjekerner over tomatsalaten og pynt med basilikum.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Babyspinat; champignon, rå; cherrytomat; løg; peberfrugt, rød
Håndfuld 3:Æg
Fedt:Olie; pinjekerne
Smagsgivere:Balsamicoeddike; frisk basilikum; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt