Ovnbagt blomkålsfad med steak
Kan man spise en lækker steak uden kartofler og sauce? Ja, det kan man sagtens – endda helt uden at savne det traditionelle tilbehør. Prøv denne lækre opskrift, hvor blomkålsbuketter og porreringe bliver ovnbagt og får ekstra smag fra ost, fløde og hvidløg. Imens blomkålsfadet bager færdigt, kan du stege din steak, så den bliver præcis, som du ønsker. Nyd den lækre ret som skøn weekend- eller gæstemad.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blomkål, rå; porre |
Håndfuld 3: | Oksesteak |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Hvidløg; purløg; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |