Ovnstegt kylling med ris vendt i flødesauce og syrlig spidskålssalat
En fryd for både øje og gane – det er lige præcis, hvad denne ret er. Prøv en lækker opskrift på kylling i flødesauce med ris og en frisk, syrlig salat med spidskål og mango. Du får masser af smag, mæthed og smukke farver, der tilfredsstiller alle dine sanser. Retten er velegnet til weekend- og gæstemad, fordi den præsenterer sig så smukt på tallerkenen, men den kan selvfølgelig nydes på alle dage og i alle situationer.
Det skal du bruge
Ovnsteg kylling med flødesauce og ris
Syrlig salat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Mango; spidskål |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Brune ris, rå |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; citron; salt; salt og peber; sukker |
Frit: | Kogende vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 625 | 1250 |
Fedt: | 30 g | 60 g |
Kulhydrat: | 52 g | 104 g |
Kostfibre: | 5 g | 10 g |
Protein: | 35 g | 70 g |