Tab dig med 3-modellen på 50 dage

Nyt forløb fra 7. maj: ”Tab dig med 3-modellen på 50 dage. Køb nu og få 35% Early Bird-rabat.

Bliv medlem Læs mere

Pandestegte rødspættefileter med fennikelsalat og smørærter

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 22. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fenninkelsalat

½ fennikel

Rødspættefileter

1 æg
1 dl rasp
salt og peber
4 rødspættefileter
40 g smør

Smørærter

200 g grønne ærter, dybfrost
20 g smør
1 drys salt

Andet

1 citron
2 håndfulde blandet salat
60 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Snit fennikel i meget tynde skiver - eventuelt på mandolinjern. Læg dem i meget koldt vand - gerne med isterninger.
2
Pisk æg i en skål.
3
Kom rasp på en tallerken og krydr med salt og peber.
4
Vend rødspættefileterne i æg og derefter i rasp. Steg dem brune og sprøde i smør.
5
Kog ærterne i et par minutter og hæld vandet fra. Vend dem i smør. Krydr med lidt salt.
6
Dræn fennikel i en si og vend det i lidt citronsaft.
7
Anret fiskefileterne med ærter, fennikel, salat, fraiche og citronbåde.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; fennikel; grønne ærter, dybfrost
Håndfuld 3:Rødspættefilet; æg
Håndfuld 4:Rasp
Fedt:Smør
Smagsgivere:Citron; salt; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt