
Paprikabøf med grøn kartoffelsalat
Kartoffelsalat fungerer perfekt som tilbehør til kødretter – både om sommeren, når den står på grillmad på terrassen, og i de kolde måneder, hvor vi spiser indenfor. Her får du en grøn variant af den klassiske kartoffelsalat, hvor porre, avokado og rødløg vendes sammen med kolde kartofler og en smagfuld dressing rørt med sennep, karry og paprika. Du kan sagtens lave kartoffelsalaten klar, dagen før den skal spises – det er både nemt og lækkert. Nyd den sammen med en god bøf stegt med paprika.
Det skal du bruge
Grøn kartoffelsalat
Stegt paprikabøf
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Porre; rødløg |
Håndfuld 3: | Tykstegsbøf |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Avokado; smør |
Smagsgivere: | Karrypulver; paprika; salt og peber; sennep |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 645 | 645 |
Fedt: | 31 g | 31 g |
Kulhydrat: | 45 g | 45 g |
Kostfibre: | 13 g | 13 g |
Protein: | 38 g | 38 g |