
Pasta med laks og broccoli i en cremet hvidvinssauce
Forkæl dig selv eller dine kære med en mundvandsfremdrivende pastaret med laks og broccoli i en cremet hvidvinssauce. Retten er hurtig, nem og enkel at gå til, og du kan justere opskriften, så den passer til dine egne smagspræferencer. Du kan eksempelvis skifte broccoli ud med porre, spinat eller ærter, og så kan du benytte rejer eller kylling i tern i stedet for laks, hvis du foretrækker det.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Broccoli, rå; forårsløg |
Håndfuld 3: | Fersk laks |
Håndfuld 4: | Majsstivelse; pasta, tørret |
Fedt: | Madlavningsfløde, maks. 15 %; olie |
Smagsgivere: | Bouillon; hvidløg; hvidvin; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |