Pasta med laks og broccoli i en cremet hvidvinssauce

Forkæl dig selv eller dine kære med en mundvandsfremdrivende pastaret med laks og broccoli i en cremet hvidvinssauce. Retten er hurtig, nem og enkel at gå til, og du kan justere opskriften, så den passer til dine egne smagspræferencer. Du kan eksempelvis skifte broccoli ud med porre, spinat eller ærter, og så kan du benytte rejer eller kylling i tern i stedet for laks, hvis du foretrækker det.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 24. april 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

130 g fersk laks
salt og peber
¼ broccoli, rå
40 g pasta, tørret
1 fed hvidløg
2 forårsløg
1 tsk. olie
½ dl hvidvin
½ dl madlavningsfløde, maks. 15 %
1 dl bouillon
1 tsk. majsstivelse
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2
Læg laks i et ovnfast fad med skindsiden nedad. Krydr med salt og peber, og sæt fadet i ovnen i 12-14 minutter, til den er tilberedt.
3
Skær broccoli i små buketter, og del dem på langs.
4
Kog pasta efter anvisning på pakken. Lad broccoli koge med de sidste 1-2 minutter. Hæld vandet fra.
5
Pil og hak hvidløg, og snit forårsløg. Steg begge dele i olie i en gryde i 1-2 minutter. Tilsæt hvidvin, og kog ind til det halve. Hæld madlavningsfløde og bouillon ved, og jævn med majsstivelse rørt ud i vand. Vend pasta og broccoli i, og smag til med salt og peber.
6
Pluk laks i mindre stykker, anret dem i en dyb tallerken sammen med pasta, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; forårsløg
Håndfuld 3:Fersk laks
Håndfuld 4:Majsstivelse; pasta, tørret
Fedt:Madlavningsfløde, maks. 15 %; olie
Smagsgivere:Bouillon; hvidløg; hvidvin; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt