Pasta med tun, cherrytomater, oliven, persille, chili og kapers
En nem og hurtig pastaret går man sjældent galt i byen med, og retten her er ingen undtagelse. Pasta med tun, cherrytomater og oliven er et godt eksempel på skønheden i køkkenet fra Støvlelandet mod syd, som er elsket verden over. Her er der masser af velsmag at hente – godt hjulpet på vej af en herlig kombination af hvidløg, chiliflager, hakket persille og kapers. Er lysten til det, kan du tilføje en lille smule revet citronskal.
Pasta
Sauce
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; løg |
Håndfuld 3: | Tun i vand, konserves |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Oliven; olivenolie |
Smagsgivere: | Chiliflager; hvidløg; kapers; persille; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |