Pastaret med kylling og ærter

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 13. september 2023 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

70 g pasta, tørret
1 løg
2 fed hvidløg
10 g olie
300 g hakket kyllingekød 3-6 %
1 bouillon, terning
2 dl kogende vand
2 dl mælk, maks. 3,5%
2 spsk. hvedemel
salt og peber
250 g grønne ærter, dybfrost
20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta al dente efter anvisning på pakken. Dræn pastaerne fri for vand i en si.
2
Hak løg og hvidløg fint og steg det i olie på en pande til det begynder at tage farve. Tilsæt kyllingekød og lad det svitse i 5-6 minutter.
3
Opløs bouillon i vand og hæld det på panden. Pisk mælk sammen med hvedemel. Jævn kyllingeretten under omrøring ved at tilsætte mælkeblanding lidt efter lidt. Lad retten simre i 5 minutter. Krydr med salt og peber.
4
Vend pasta og ærter i retten og lad den varme godt igennem.
5
Servér pastaretten med revet parmesan.

Tips og gode råd

Tip #1
Pynt med friske krydderurter.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost; løg
Håndfuld 3:Hakket kyllingekød 3-6 %
Håndfuld 4:Hvedemel; pasta, tørret
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Bouillon, terning; hvidløg; salt og peber
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Frit:Kogende vand

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:6101220
Fedt:18 g36 g
Kulhydrat:52 g104 g
Kostfibre:13 g26 g
Protein:52 g104 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt