Pikant torskepakke med grøntsager vendt i sennepssauce

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 21. februar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Grøntsager i sennepssauce

200 g blomkål, rå
½ peberfrugt, rød
½ rødløg
1 tsk. olie
½ dl fløde, 38 %
½ tsk. sennep
salt og peber

Torskepakke

1 dl krydderurter efter eget ønske
160 g torsk
salt og peber
2 skiver parmaskinke
1 tsk. olie
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Del blomkål i buketter. Skær peberfrugt i tern og hak rødløg fint.
2
Hak krydderurter fint. Krydr torsk hele vejen rundt med krydderurter, salt og peber. Vikl parmaskinke omkring. Opvarm en pande og kom olie på. Steg fiskepakken i 3-4 minutter på hver side. Lad fisken hvile.
3
Opvarm en pande og kom olie på. Svits peberfrugt og rødløg i et par minutter. Kom blomkålsbuketter ved og lad dem stege med i et par minutter. Hæld fløde ved og smag til med sennep, salt og peber. Lad retten varme igennem i et par minutter.
4
Servér fiskepakken på en bund af grøntsager.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; peberfrugt, rød; rødløg
Håndfuld 3:Parmaskinke; torsk
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; salt og peber; sennep
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt