Porre-løgtærte med bacon og salat

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 3. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tærte

270 g tærtedej, fuldkorn
2 porrer
3 løg
60 g bacon
1 tsk. smør
6 æg
1 ½ dl fløde, 38 %
salt
peber
1 spsk. tørret oregano
80 g ost, maks. 30+/17 %

Andet

4 håndfulde blandet salat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Pak tærtedejen ud efter anvisningen på pakken.
3
Kom bagepapir i en tærteform og læg tærtedejen i. Prik bunden og forbag i cirka 10 minutter.
4
Skær porre i skiver og løg i tern. Skær bacon i små stykker.
5
Steg baconstykkerne sprøde, og læg dem på en tallerken. Steg derefter porre og løg i samme pande i smør, til porre og løg begynder at tage farve.
6
Bland bacon i. Pisk æg, fløde, salt, peber og oregano sammen til en jævn æggemasse. Fordel porre, løg og bacon i tærteformen, og hæld æggemassen over.
7
Bag tærten i cirka 45 minutter, til tærten er hævet et par centimeter. Kom ost på efter cirka 30 minutter og lad den bage færdig.
8
Servér et stykke tærte med en håndfuld salat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; løg; porre
Håndfuld 3:Bacon; ost, maks. 30+/17 %; æg
Håndfuld 4:Tærtedej, fuldkorn
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Peber; salt; tørret oregano
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt