Quesadillas med oksekød, spidskål og salsa
Mexicansk mad er på favoritlisten i de fleste familier, fordi det smager fantastisk og samtidig er nemt at tilberede. Her byder vi på lækre quesadillas, som du kan spise både som frokost og aftensmad eller som en del af en buffet med mexicansk mad. I al sin enkelhed er en quesadilla en tortilla, der er lagt sammen om noget fyld og stegt på panden. Her serveres quesadillas med en salsa til, men en god salat, kogte kidneybønner og guacamole ville også være oplagt tilbehør.
Det skal du bruge
Salsa
Quesadillas
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; peberfrugt, rød; rødløg; spidskål; tomat |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 %; revet ost, maks. 30+/17 % |
Håndfuld 4: | Fuldkornstortillawrap |
Fedt: | Avokado; olie |
Smagsgivere: | Chiliflager; citron; hvidløg; hvidvinseddike; koriander; paprika; salt og peber; tørret oregano |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 600 | 1200 |
Fedt: | 24 g | 48 g |
Kulhydrat: | 43 g | 86 g |
Kostfibre: | 13 g | 26 g |
Protein: | 43 g | 86 g |