Ribeye steak med flødespidskål og frisk frugt
Der er næppe noget, der kan få tænderne til at løbe i vand som en mør og saftig bøf. Her frister vi dig med en lækker opskrift på ribeye steak med flødespidskål og frisk frugt. Nyd retten sammen med et godt glas vin med familie og venner eller giv en almindelig hverdagsaften et ekstra drys lækkerhed. Den lækre steak er kommet i sundt og velsmagende selskab med både spidskål og frugt, der spiller perfekt sammen med det møre kød.
Det skal du bruge
Flødespidskål
Oksekød
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; spidskål |
Håndfuld 3: | Ribeye steak |
Håndfuld 4: | Figen, frisk |
Fedt: | Fløde, 38 %; smør |
Smagsgivere: | Citron; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 645 | 645 |
Fedt: | 41 g | 41 g |
Kulhydrat: | 27 g | 27 g |
Kostfibre: | 9 g | 9 g |
Protein: | 38 g | 38 g |