
Risret med oksekød, champignon og grønkål
Risretter er en lækker og nem måde at få godt med grønt ind i dine måltider. Samtidig kan du mindske madspild, fordi du kan komme de fleste af dine rester fra grøntsagsskuffen i. Det er både smart, sundt og nemt. Her får du en smuk risret med champignon, grønkål, oksekød og smagfulde krydderier. Top retten med fraiche og nyd en lækker. hverdagsret med masser af smag. Husk, at du sagtens kan tilberede retten med kolde ris fra dagen før.
Panderet
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; grønkål, rå; løg |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 8-10 % |
Håndfuld 4: | Ris, rå |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Karrypulver; salt og peber; spidskommen |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |