Risret med oksekød, champignon og grønkål

Risretter er en lækker og nem måde at få godt med grønt ind i dine måltider. Samtidig kan du mindske madspild, fordi du kan komme de fleste af dine rester fra grøntsagsskuffen i. Det er både smart, sundt og nemt. Her får du en smuk risret med champignon, grønkål, oksekød og smagfulde krydderier. Top retten med fraiche og nyd en lækker. hverdagsret med masser af smag. Husk, at du sagtens kan tilberede retten med kolde ris fra dagen før.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 1. februar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Panderet

70 g ris, rå
200 g champignon, rå
1 løg
100 g grønkål, rå
2 spsk. olie
300 g hakket oksekød, 8-10 %
salt og peber
1 spsk. karrypulver
1 spsk. spidskommen

Andet

120 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog ris efter anvisning på pakken.
2
Skær champignon i skiver og løg i tern. Rib grønkål og hak det fint.
3
Svits champignon på en tør pande til de smider væsken. Hæld vandet fra. Tilsæt halvdelen af olien og derefter løg og grønkål. Svits til løg er gennemsigtige. Kom blandingen på en tallerken.
4
Kom resten af olien på panden og steg oksekød til det lige netop er gennemstegt. Krydr med salt, peber, karry og spidskommen.
5
Bland de kogte ris og den stegte grøntsagsblanding sammen med kødet og varm det hele godt igennem.
6
Servér risretten med fraiche på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; grønkål, rå; løg
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 8-10 %
Håndfuld 4:Ris, rå
Fedt:Olie
Smagsgivere:Karrypulver; salt og peber; spidskommen
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt