Salat med røget laks, kartoffel, avokado og purløgsdressing
Gør noget godt for både gane og krop med denne her lækre salat, der på tallerkenen forener det bedste fra havet og haven. Den røgede laks leverer et højt indhold af de sunde omega-3 fedtsyrer, mens kogt kartoffel, avokado, ærter, forårsløg og salat bidrager med kostfibre, vitaminer og andre sundhedsboostere fra planteriget. Bindeleddet imellem laksen og opskriftens grønne elementer er en cremet dressing på fraiche og purløg, som klæder begge dele på fornem vis.
Salat
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; blandet salat; forårsløg; grønne ærter, dybfrost |
Håndfuld 3: | Koldrøget laks |
Håndfuld 4: | Kogt kartoffel |
Fedt: | Avokado |
Smagsgivere: | Citron; dijonsennep; purløg; salt og peber; sukker |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |