START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Sesamlaks med grønne ris og gulerod

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 20. august 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Grønne ris

150 g broccoli, rå
35 g fuldkornsris, rå

Andet

1 gulerod
1 skive citron
1 spsk. parmesan, 31+/ 18 % eller derover

Sesamlaks

130 g fersk laks
salt og peber
15 g sesamfrø
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Hak broccoli fint - også gerne stokken. Brug eventuelt en minihakker. Riv gulerod.
3
Kog risene efter anvisning på pakken.
4
Krydr laksen med salt og peber, og vend den i sesamfrø. De skal sidde godt fast på begge sider. Læg Laksen i et ovnfast fad, og bag den i 10 minutter.
5
Sæt ovnen på grillfunktion, og grill et par minutter, til overfladen er gylden og sprød.
6
Vend broccoli i risene lige før de er færdige, så det bliver varmet med.
7
Ris parmesanosten.
8
Servér sesamlaks med grønne ris, revet gulerod og citron. Pynt med parmesan.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; gulerod
Håndfuld 3:Fersk laks
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå
Fedt:Parmesan, 31+/ 18 % eller derover; sesamfrø
Smagsgivere:Citron; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt