Smovse blomkål vendt med pasta og lynstegt kylling
En slags moderne mormormad og et godt bud på hvordan du kan snige masser af grøntsager ind hos hele familien. De yngste vil med garanti gerne nyde retten med ketchup til. Retten egner sig fint til at blive spist dagen efter, så du slipper for at lave mad hver dag. Det er også en ret, der fylder godt på tallerkenen, er propfyldt med protein og mætter længe i maven.
Det skal du bruge
Blomkåslret
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blomkål, rå; porre |
Håndfuld 3: | Kyllingeinderfilet |
Håndfuld 4: | Hvedemel; pasta, tørret |
Fedt: | Fløde, 38 %; smør |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; chilisauce; ketchup; krydderurter efter eget ønske; salt og peber |
Frit: | Kogende vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 620 | 1240 |
Fedt: | 25 g | 50 g |
Kulhydrat: | 42 g | 84 g |
Kostfibre: | 12 g | 24 g |
Protein: | 50 g | 100 g |