Spaghetti med middelhavsgrøntsager serveret med sprød fisk

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 30. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pasta

40 g spaghetti, rå

Paneret fisk

10 g rugmel, groft
salt
140 g rødspættefilet
1 tsk. olie

Grøntsager

1 lille rødløg
1 fed hvidløg
½ squash, rå
100 g cherrytomater
1 tsk. olie
½ dl fløde, 38 %
salt og peber
1 tsk. timian
1 tsk. Herbes de Provence
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog spaghetti efter anvisning på pakken.
2
Vend mel og salt på en tallerken og vend fisken i blandingen. Steg fisken i olie til den er sprød og gylden.
3
Hak rødløg og hvidløg fint. Skær squash i tern og cherrytomater i halve.
4
Opvarm en pande med olie, og svits løg og hvidløg kortvarigt. Tilsæt squash, og steg et par minutter mere.
5
Tilsæt tomater, fløde, salt, peber, timian og Herbes de Provence, lad retten simre i 5 minutter under låg. Kom lidt vand eller mælk ved hvis blandingen er for tør. Vend den kogte spaghetti i grøntsagerne.
6
Anret spaghetti og grøntsager med fisken til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; rødløg; squash, rå
Håndfuld 3:Rødspættefilet
Håndfuld 4:Rugmel, groft; spaghetti, rå
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Herbes de Provence; hvidløg; salt; salt og peber; timian
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt