Spidskålsomelet med tomat og ost

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 3. juli 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Omelet

80 g spidskål
½ rødløg
1 spsk. citronsaft
½ tsk. sukker
salt og peber
2 æg
1 spsk. olie

Tilbehør

1 tomat
20 g ost, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Snit spidskål i tynde strimler og rødløg i halve tynde ringe.
2
Kom spidskål og rødløg i en skål. Tilsæt citronsaft, sukker, salt og peber og knug det sammen i et par minutter til spidskålen falder sammen. Vend æggene i.
3
Opvarm en pande ved middelvarme og kom olie på. Fordel spidskål-æggeblandingen på panden og lad den ligge i cirka 6-7 minutter til æggemassen har sat sig og undersiden har fået en gylden farve. Vend omeletten sammen til en halvmåne og lad den stege færdig et et par minutter. Vend den eventuelt et par gange.
4
Skær tomat i tern og riv osten.
5
Anret omeletten på en tallerken. Top med tomat og ost.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; spidskål; tomat
Håndfuld 3:Æg
Fedt:Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Citronsaft; salt og peber; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt