Sprød proteinrig salatwrap med kylling og avokado
Denne salatwrap med sprøde icebergsalatblade kan varieres i det uendelige. Det er nemt at tage et par salatblade, fylde dem med dine yndlingsingredienser og rulle dem sammen til en praktisk wrap, der er perfekt til at tage med på farten. Det er en smart måde at få masser af protein og en god mæthedsfornemmelse på, samtidig med at du sparer kalorier i forhold til en traditionel tortillapandekage.
Det skal du bruge
Kogt og stegt kylling
Salat og fyld
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Drueagurk, syltet; salat, iceberg |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Fedt: | Avokado; mayonnaise; smør |
Smagsgivere: | Allroundkrydderi; bouillon, terning |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 440 | 880 |
Fedt: | 28 g | 56 g |
Kulhydrat: | 13 g | 26 g |
Kostfibre: | 5 g | 10 g |
Protein: | 31 g | 62 g |