Steakstrimler med løg og kartofler med spidskålssalat
Saftige stykker steak, løg og kartoffelbåde stegt i smør og krydret med timian, rosmarin og hvidløg er både simpel og lækker mad, som kan bikses sammen på kort tid. Benyt gerne en steak af god kvalitet, og sørg for, at panden er varm, så der dannes en god stegeskorpe. Så er det fuld knald på umamiens vanedannende kvaliteter. Hertil kommer en enkel spidskålssalat med gulerod og forårsløg i en fraichedressing.
Salat
Steak og kartofler
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; gulerod; løg; spidskål |
Håndfuld 3: | Oksesteak |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Dijonsennep; hvidløg; salt og peber; sukker; tørret rosmarin; tørret timian; æblecidereddike |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |