Stegt laks med spinat og hokkaido fritter

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 5. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

10 g olie
140 g fersk laks
salt og peber
200 g hokkaido
200 g kugler spinat, frost
½ dl piskefløde, 38 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Dryp lidt olie på en pande, og steg laksen - først på skindsiden i 5-7 minutter. Derefter vendes den, og steger færdig på kødsiden i cirka 1-2 minutter. Krydr med salt og peber.
2
Skær hokkaido i både, og steg dem i resten af olien. De skal have en god stegeskorpe på begge sider, men stadig have bid indeni. Krydr med salt.
3
Lad spinaten simre i fløde, til den er optøet. Kog den derefter ind, så fløden bliver tyk. Smag til med salt og peber.
4
Servér stegt laks med hokkaidofritter og spinat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hokkaido; kugle spinat, frost
Håndfuld 3:Fersk laks
Fedt:Olie; piskefløde, 38 %
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt