Stegt lyssej med urtekartofler og cremet spidskålssalat med æble
Det er både nemt, lækkert og sundt at få fisk på gaflen mindst én gang om ugen. Her kommer der en hurtig opskrift på stegt lyssej, men du kan nemt skifte lyssej ud med andre slags fisk som eksempelvis torsk, kulmule eller lange. Den pandestegte lyssej bliver serveret med krydderurtekartofler og en spidskålssalat tilsat æble og revet gulerod samt en cremet dressing på fraiche smagt til med sennep, sukker og citron.
Kartofler
Spidskålssalat
Dressing
Lyssej
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; spidskål; æble |
Håndfuld 3: | Lyssej |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Citron; dijonsennep; persille; purløg; salt og peber; sukker |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |