Stegt oksekødsret med spidskål og karry

Sund, nem og billig hverdagsmad – det kan vi lide! Her får du opskriften på en skøn pastaret med oksekød, spidskål og karry. Et virkelig dejligt alternativ til den traditionelle omgang pasta med kødsovs. Pastaretten kan laves klar på bare 20 minutter, så selvom du kommer sent hjem og egentlig ikke orker den store madlavning, så kan du alligevel sætte sund og hjemmelavet aftensmad på bordet efter kort tid. Servér med mandler og cherrytomater på toppen.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 7. november 2024 af SenseMyDiet
Nyhed!

Det skal du bruge

Panderet

80 g pasta, tørret
1 løg
250 g spidskål
1 spsk. karrypulver
20 g olie
250 g hakket oksekød, 3-7 %
salt og peber

Andet

30 g mandler
120 g cherrytomater
60 g fraiche, maks. 9 %
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Bemærk: Opskriften er udviklet til 2 personer, derfor vil det være en god idé, hvis du laver en portion til 2 eller flere personer og spiser retten over flere dage.

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken.
2
Skær løg i halve ringe. Snit spidskål fint - eventuelt med et mandolinjern.
3
Svits løg og karry i olie i et par minutter. Kom oksekød ved og vend det rundt til kødet har taget farve.
4
Kom spidskål i og lad det stege og falde lidt sammen i et par minutter. Tilsæt så de kogte pastaer og krydr med salt og peber.
5
Hak mandlerne groft og skær cherrytomat i halve.
6
Anret retten med mandler og tomater på toppen. Servér fraichen til.

Tips og gode råd

Tip #1
Pynt med bredbladet persille.
Tip #2
Erstat oksekød med linser, bønner eller kikærter.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; løg; spidskål
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Mandler; olie
Smagsgivere:Karrypulver; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:6051210
Fedt:28 g56 g
Kulhydrat:42 g84 g
Kostfibre:8 g16 g
Protein:41 g82 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt