Stegt oksekødsret med spidskål og karry
Sund, nem og billig hverdagsmad – det kan vi lide! Her får du opskriften på en skøn pastaret med oksekød, spidskål og karry. Et virkelig dejligt alternativ til den traditionelle omgang pasta med kødsovs. Pastaretten kan laves klar på bare 20 minutter, så selvom du kommer sent hjem og egentlig ikke orker den store madlavning, så kan du alligevel sætte sund og hjemmelavet aftensmad på bordet efter kort tid. Servér med mandler og cherrytomater på toppen.
Det skal du bruge
Panderet
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; løg; spidskål |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 % |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Mandler; olie |
Smagsgivere: | Karrypulver; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 605 | 1210 |
Fedt: | 28 g | 56 g |
Kulhydrat: | 42 g | 84 g |
Kostfibre: | 8 g | 16 g |
Protein: | 41 g | 82 g |