Stegt torsk med blomkålssalat, karryblomkål og kartofler

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 22. februar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Karryblomkål og kartofler

100 g kartofler
75 g blomkål, rå
1 spsk. olie
salt og peber
1 nip karrypulver

Stegt torsk og blomkålssalat

75 g blomkål, rå
½ peberfrugt, rød
½ citron
1 tsk. olie
salt og peber
160 g torsk
2 spsk. hvedemel
1 tsk. olie
1 tsk. smør

Andet

2 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
2
Skær blomkål til karryblomkålen i buketter. Lynnsteg dem i olie på en varm pande. Krydr med salt, peber og karry og stil til side.
3
Skær resten af blomkål i skiver og peberfrugt i tern. Vend sammen med saft og skal fra citron, olie, salt og peber.
4
Skær torsk i mundrette stykker og vend i mel. Varm en pande op med olie og smør, og steg fisken på hver side til den er gylden og sprød.
5
Servér stegt torsk med blomkålssalat, karryblomkål, kartofler og fraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; peberfrugt, rød
Håndfuld 3:Torsk
Håndfuld 4:Hvedemel; kartoffel
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Citron; karrypulver; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt