Stegt torskerogn på rugbrød med kapers

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 28. juni 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Stegt torskerogn og kapers

1 ds. torskerogn
1 tsk. smør
salt og peber
30 g kapers

Andet

1 skive rugbrød
20 g remoulade
1 håndfuld blandet salat
½ citron
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær torskerogn i 3 skiver og steg dem i smør. Krydr med salt og peber. Kom kapers på panden og lad dem svitse med.
2
Smør rugbrød med halvdelen af remoulade. Skær hver rugbrødsskive i tre dele og læg salat på. Læg så torskerogn på.
3
Servér torskerognsmadderne med kapers og remoulade på toppen. Dryp citron over og krydr med salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat
Håndfuld 3:Torskerogn
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Remoulade; smør
Smagsgivere:Citron; kapers; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt