Tarteletter med kylling, asparges og ærter toppet med forårsløg
Tarteletter med høns er en tidløs favorit, der får nyt liv med ekstra grøntsager, mere protein og en sprød finish af forårsløg. Perfekt til både hverdag og fest – en mormorret i moderne klæder.
Det skal du bruge
Tarteletfyld
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Asparges, fra glas eller dåse; forårsløg; grønne ærter, dybfrost |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Hvedemel; tarteletskal |
Fedt: | Fløde, 38 %; smør |
Smagsgivere: | Hønsekødsbouillon, terning; salt og peber |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 580 | 2320 |
Fedt: | 30 g | 120 g |
Kulhydrat: | 33 g | 132 g |
Kostfibre: | 6 g | 24 g |
Protein: | 39 g | 156 g |