Tortillawrap med krydret svinekød, salat og hvidløgsdressing
Lad dine sanser tage på et lynvisit til Mexicos farverige smagsunivers med svinekød i strimler krydret med cayennepeber, spidskommen, paprika og chili. De er hovedelementet i en tortillawrap, som også fyldes med sprøde grøntsager og hvidløgsdressing. Det er hjemmelavet fast food, når det er bedst. Du kan udskifte svinekød med skært oksekød eller kyllingebryst i strimler, og også grøntsagerne kan varieres efter, hvad du har ved hånden.
Dressing
Kød og grønt
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; blandet salat; rødløg; tomat |
Håndfuld 3: | Skinkesmåkød |
Håndfuld 4: | Fuldkornstortillawrap |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Cayennepeber; chilipulver; hvidløg; paprika; salt og peber; spidskommen; sukker |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |