Tunbøf med penne vendt i fløde-tomatsauce med spidskål

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 31. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pastaret

40 g penne, fuldkornspasta
1 tomat
50 g spidskål
1 fed hvidløg
1 dl persille
10 g olie
1 dl madlavningsfløde, maks. 9 %
salt og peber

Tun

150 g tun, fersk
salt og peber
10 g olie
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken.
2
Krydr tun med salt og peber. Opvarm en pande med olie. Steg tun 1 minut på begge sider og eventuelt kort på kantsiderne. Pak fisken ind, og lad den hvile.
3
Skær tomat i tern, snit spidskål helt fint og pres hvidløg. Hak persille.
4
Svits hvidløg i olie i et halvt minut og tilsæt så tomater, spidskål og persille. Lad retten svitse i et par minutter, mens du vender rundt i den.
5
Tilsæt fløde, salt og peber. Vend de kogte pastaer i.
6
Servér pastaretten med tunbøffen til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål; tomat
Håndfuld 3:Tun, fersk
Håndfuld 4:Penne, fuldkornspasta
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; persille; salt og peber
Mælkedressing:Madlavningsfløde, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt