Wok med and, broccoli og champignon

Tag med en tur til Asien og nyd en skøn wokret med nudler, friske grøntsager, andebryst i fine skiver og knasende ristede cashewnødder på toppen. De dygtige asiatiske gadekokke kan ikke gøre det bedre! En lækker ret med masser af smag og mæthed, som du kan lave i et snuptag med de grøntsager, du har ved hånden. And kan nemt udskiftes med andet kød eller fjerkræ. Enkel, sund og nem madlavning, når det er bedst.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 30. marts 2022 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

And i wok

260 g and
10 g olie
200 g champignon, rå
½ broccoli, rå
1 rødløg
1 fed hvidløg
1 tsk. frisk ingefær
1 spsk. teriyaki sauce
1 bouillon, terning
80 g nudler, tørrede

Andet

20 g cashewnødder
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Bemærk: Undgå madspild og skæve mængder i opskriften ved at lave 2 eller flere portioner, og spise retten over flere dage.

Sådan gør du

1
Skær andekød i tynde skiver, og brun dem godt i olie. Tag dem op.
2
Skær champignon, broccoli og rødløg i mindre stykker, og brun dem hurtigt på alle sider.
3
Snit hvidløg og ingefær i tynde skiver, og tilsæt dem sammen med teriyaki sauce og bouillonterning. Tilsæt andebrystet og eventuelt lidt vand, og varm retten igennem.
4
Kog nudlerne i letsaltet vand i ganske få minutter, og servér dem som tilbehør til retten - eller vend dem i.
5
Rist cashewnødderne, og drys dem på retten.

Tips og gode råd

Tip #1
Kom lidt sojasauce i retten, og servér med sød chilisauce.
Tip #2
Byt broccoli ud med rød peberfrugt.
Tip #3
Pynt med friske krydderurter eller spiselige blomster.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; champignon, rå; rødløg
Håndfuld 3:And
Håndfuld 4:Nudler, tørrede
Fedt:Cashewnød; olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; frisk ingefær; hvidløg; teriyaki sauce

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:5201040
Fedt:19 g38 g
Kulhydrat:45 g90 g
Kostfibre:8 g16 g
Protein:39 g78 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt