Wok med and, broccoli og champignon
Tag med en tur til Asien og nyd en skøn wokret med nudler, friske grøntsager, andebryst i fine skiver og knasende ristede cashewnødder på toppen. De dygtige asiatiske gadekokke kan ikke gøre det bedre! En lækker ret med masser af smag og mæthed, som du kan lave i et snuptag med de grøntsager, du har ved hånden. And kan nemt udskiftes med andet kød eller fjerkræ. Enkel, sund og nem madlavning, når det er bedst.
Det skal du bruge
And i wok
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Broccoli, rå; champignon, rå; rødløg |
Håndfuld 3: | And |
Håndfuld 4: | Nudler, tørrede |
Fedt: | Cashewnød; olie |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; frisk ingefær; hvidløg; teriyaki sauce |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 520 | 1040 |
Fedt: | 19 g | 38 g |
Kulhydrat: | 45 g | 90 g |
Kostfibre: | 8 g | 16 g |
Protein: | 39 g | 78 g |