Æggemad med forårsløg og mandeldrys dertil gulerodssnacks

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 22. juni 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Æggemad

2 hårdkogte æg
1 forårsløg
15 g mandler
1 skive rugbrød
20 g mayonnaise
salt og peber

Tilbehør

2 gulerødder
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Del æg i skiver og skær forårsløg i tynde skiver. Hak mandlerne groft. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave.
2
Smør rugbrød med mayonnaise og læg æggeskiverne på. Kom forårsløg og mandler på toppen og krydr med salt og peber.
3
Anret æggemadden med gulerodsstave til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; gulerod
Håndfuld 3:Hårdkogt æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mandler; mayonnaise
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt