Avokado med rejer og hjemmelavet grov pesto

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 31. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pesto

1 dl frisk basilikum
15 g pinjekerner
15 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
½ citron
10 g olie
salt

Andet

¼ agurk
1 avokado
140 g rejer
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak basilikum og pinjekerner fint. Riv parmesanosten og skallen fra citron. Kom basilikum, punjekerner, parmesanost, citronskal, olie og salt i en lille skål og rør det sammen.
2
Skær agurk i tern eller strimler.
3
Fjern sten og skal fra avokado. Befri avokadokødet fra skallen med en spiseske.
4
Dræn rejer og vend dem i citronsaft.
5
Anret avokado med agurk, rejer og pesto.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk
Håndfuld 3:Rejer
Fedt:Avokado; olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover; pinjekerne
Smagsgivere:Citron; frisk basilikum; salt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt