Baconsalat med ost, mandler og pære vendt i asiatisk dressing

Elsker du også salater? Så prøv denne virkelig lækre variant med bacon, ost, mandler og pære. Den asiatiske dressing rørt af ingefær, olie, sojasauce og honning giver hele herligheden et ekstra pift. Vi lover dig, at den smager lige så vidunderligt, som den ser ud. Du kan nyde baconsalaten både til frokost og aftensmad derhjemme – eller pakke den ned og tage den med på farten.

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 8. oktober 2023 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Salatfyld

100 g bacon
½ rødløg
2 pærer
30 g mandler
4 håndfulde blandet salat
100 g salatost, maks. 30+/17 %
salt og peber

Asiatisk dressing

1 spsk. frisk ingefær
20 g olie
2 spsk. sojasauce
1 spsk. honning
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Bemærk: Undgå madspild og skæve mængder i opskriften ved at lave 2 eller flere portioner, og spise retten over flere dage.

Sådan gør du

1
Steg bacon sprødt på en tør pande. Læg det på fedtsugende papir. Skær eller smuldr bacon i mindre stykker.
2
Skær rødløg og pære i tynde skiver. Hak mandlerne groft.
3
Skrab skrællen af ingefær og riv det i en lille skål. Bland ingefær med olie, soyasauce og honning, Vend pæreskiverne i dressingen.
4
Anret salat og salatost med pæreskiver, bacon, rødløg og mandler. Kom eventuelle rester af den asistiske dressing henover.
5
Servér salaten med lidt salt og peber på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; rødløg
Håndfuld 3:Bacon; salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Pære
Fedt:Mandler; olie
Smagsgivere:Frisk ingefær; honning; salt og peber; sojasauce

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:6001200
Fedt:41 g82 g
Kulhydrat:32 g64 g
Kostfibre:8 g16 g
Protein:25 g50 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt