Blødkogt æg, græsk yoghurt med honning og bolle med smør

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 10. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bolle og æg

1 æg
60 g fuldkornsbolle
2 tsk. smør
salt og peber

Græsk yoghurt med honning

1 dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
1 tsk. honning
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 5-6 minutter, til blødkogt.
2
Del bollen og smør med smør.
3
Kom græsk yoghurt i en lille skål eller et glas. Dryp honning ovenpå.
4
Servér bollen med æg til. Krydr eventuelt æg med salt og peber. Spis den græske yoghurt til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 3:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt; æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Smør
Smagsgivere:Honning; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt