Bulgursalat med tomat, oliven og feta

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 8. marts 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bulgursalat

50 g bulgur, rå
2 tomater
100 g agurk
½ rødløg
1 håndfuld persille
30 g sorte oliven
70 g feta, 31+/ 18 % eller derover

Dressing

1 spsk. olie
½ spsk. æblecidereddike
½ tsk. flydende honning
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog bulgur efter anvisning på pakken.
2
Skyl tomat og agurk og skær begge dele i tern.
3
Pil rødløg og hak fint. Skyl og hak persille. Skær oliven i skiver
4
Rør alle ingredienser til dressing sammen og smag til.
5
Vend bulgur med tomat, agurk, oliven, persille og dressing.
6
Servér salaten med feta på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; rødløg; tomat
Håndfuld 4:Bulgur, rå
Fedt:Feta, 31+/ 18 % eller derover; olie; sort oliven
Smagsgivere:Flydende honning; persille; salt og peber; æblecidereddike
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt