Cremet pastasalat med spidskål og kylling

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 3. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pasta og salat

70 g pasta, tørret
200 g spidskål
1 porre
1 dl krydderurter efter eget ønske
60 g fraiche, maks. 9 %
1 dl yoghurt naturel
½ tsk. paprika
1 nip karrypulver
salt og peber

Stegt kylling

2 kyllingebryst
1 tsk. olie
salt og peber

Topping

30 g pistacienødder
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvsinig på pakken. Si vandet fra og lad dem afkøle på en tallerken.
2
Steg kyllingebryst i olie i cirka 6-7 minutter på hver side til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber. Lad det hvile lidt og skær så i tern eller strimler.
3
Skær spidskål i strimler og del dem så i mindre stykker. Skyl al jord fra porre og skær porre i tynde skiver. Hak krydderurter.
4
Bland fraiche, yoghurt, paprika, karry, salt og peber. Vend derefter dressingen med spidskål, porre, krydderurter, pasta og kyllingekød til en cremet salat.
5
Hak pistacienødderne groft.
6
Servér pastasalaten med et drys af pictacienødder.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Porre; spidskål
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie; pistacienød
Smagsgivere:Karrypulver; krydderurter efter eget ønske; paprika; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt