Cremet tunsalat med majs på brød

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 10. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tunsalat

1 hårdkogt æg
½ rødløg
1 forårsløg
140 g tun i vand, konserves
150 g majs, dåse
60 g fraiche, maks. 9 %
20 g mayonnaise
1 tsk. sennep
1 nip karrypulver
1 tsk. citronsaft
salt og peber

Tilbehør

50 g fuldkornsbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak æg fint.
2
Hak rødløg helt fint og skær forårsløg i tynde skiver.
3
Dræn tun og majs.
4
Rør fraiche, mayonnaise, sennep, karry og citronsaft sammen. Smag til med salt og peber.
5
Vend dressingen sammen med æg, rødløg, tun og majs.
6
Rist brødet.
7
Servér tunsalaten med ristet brød, og pynt med forårsløg.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; rødløg
Håndfuld 3:Hårdkogt æg; tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød; majs, dåse
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Citronsaft; karrypulver; salt og peber; sennep
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt