
Fiskefrikadeller med dampede grøntsager og remouladesovs
Remouladesovs – kan man spise det? Hvis du troede at remoulade kun er noget, der kommer ud af en tube, så kan du godt tro om igen. Nu skal du nemlig servere hjemmelavet remouladesovs, der smager, så englene synger, og fiskefrikadellerne spræller af lykke på tallerkenen. Varme fiskefrikadeller med frisksnittede og -dampede grøntsager, som du dypper i din hjemmerørte remouladesovs – vupti! Så er der sund og lækker mad i et snuptag på bare 15 minutter.
Det skal du bruge
Grøntsagsblanding
Remouladesovs
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blomkål, rå; broccoli, rå; gulerod; pickles |
Håndfuld 3: | Fiskefrikadelle, færdigkøbt |
Fedt: | Mayonnaise |
Smagsgivere: | Salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 365 | 365 |
Fedt: | 21 g | 21 g |
Kulhydrat: | 25 g | 25 g |
Kostfibre: | 5 g | 5 g |
Protein: | 17 g | 17 g |