Frokostsalat med æg, blomkål, grønne bønner, ærter og fraichedressing

Salater til frokost er en god måde at få opbrugt rester af grønt eller kød, fisk og fjerkræ. De kan nemt suppleres med grøntsager fra fryseren og er der ikke rester af kød eller fisk kan man nemt tilsætte tern af feta, bønner fra dåse, tun fra dåse, røget laks eller som her kogte æg til at give fylde og mæthed i salaten.

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 20. februar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Frokostsalat

100 g blomkål, rå
50 g grønne bønner, dybfrost
50 g grønne ærter, dybfrost
1 håndfuld rucolasalat
2 hårdkogte æg

Dressing

1 dl fraiche, maks. 9 %
1 tsk. sennep
1 nip sukker
salt og peber

Brød

1 fuldkornsbolle
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skyl blomkålen, og del den i buketter. Skær dem i helt tynde skiver.
2
Optø bønner og ærter ved enten at give dem et kort opkog eller overhælde dem med kogende vand og lad dem dryppe af i en sigte.
3
Bland blomkål, bønner, ærter og rucola i en skål eller beholder til din frokost.
4
Rør fraiche og sennep sammen til en dressing. Smag til med sukker, salt og peber. Vend dressingen i grøntsagerne.
5
Skær æg i både. Læg dem oven på salaten.
6
Varm eventuelt bollen.
7
Servér salaten med brød til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; grønne bønner, dybfrost; grønne ærter, dybfrost; rucolasalat
Håndfuld 3:Hårdkogt æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Smagsgivere:Salt og peber; sennep; sukker
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt