Frokostsalat med æg, blomkål, grønne bønner, ærter og fraichedressing
Salater til frokost er en god måde at få opbrugt rester af grønt eller kød, fisk og fjerkræ. De kan nemt suppleres med grøntsager fra fryseren og er der ikke rester af kød eller fisk kan man nemt tilsætte tern af feta, bønner fra dåse, tun fra dåse, røget laks eller som her kogte æg til at give fylde og mæthed i salaten.
Frokostsalat
Dressing
Brød
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blomkål, rå; grønne bønner, dybfrost; grønne ærter, dybfrost; rucolasalat |
Håndfuld 3: | Hårdkogt æg |
Håndfuld 4: | Fuldkornsbolle |
Smagsgivere: | Salt og peber; sennep; sukker |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |