Omelet med squash toppet med mandler og sur-sød sauce

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 28. juni 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Omelet med squash

½ løg
½ squash, rå
1 dl krydderurter efter eget ønske
2 æg
¼ dl fløde, 38 %
salt og peber
1 tsk. olie
1 tsk. smør
3 skiver hamburgerryg

Topping

15 g mandler
1 spsk. sur-sød sovs
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg fint og skær squash i små tern. Hak krydderurter groft.
2
Pisk æg og fløde med salt og peber. Rør krydderurterne i.
3
Opvarm olie og smør og steg løg og squash til det har taget godt med farve. Hæld æggeblandingen over. Lad den sætte sig i cirka 5-6 minutter. Læg så hamburgerryg på den ene halvdel og fold den anden halvdel henover, så du får en halvmåneform.
4
Hak mandlerne.
5
Servér omeletten med hakkede mandler og sur-sød suace på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; squash, rå
Håndfuld 3:Hamburgerryg; æg
Fedt:Fløde, 38 %; mandler; olie; smør
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; salt og peber; sur-sød sovs
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt