Oste-skinkebolle med grøntsagsstænger til

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 22. november 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ostebolle

1 burgerbolle
1 tsk. smør
2 skiver ost, 31+/ 18 % eller derover
60 g kogt skinke, pålæg

Grøntsagsstænger

¼ agurk
½ peberfrugt
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Opvarm en toaster eller sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Del burgerbollen i halve og smør med smør. Læg ost og skinke på underbollen og luk med overbollen. Varm bollen i en toaster eller i en ovn til osten er smeltet.
3
Skær agurk og peberfrugt i stænger.
4
Servér oste-skinkebollen med grøntsagsstænger til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; peberfrugt
Håndfuld 3:Kogt skinke, pålæg
Håndfuld 4:Burgerbolle
Fedt:Ost, 31+/ 18 % eller derover; smør
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt