Proteinrig omelet med skinke, tomat og ost

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 9. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

¼ peberfrugt, rød
½ tomat
50 g blomkål, rå
½ rødløg
2 spsk. purløg
1 tsk. olie
2 æg
1 bæger æggehvide
salt og peber
1 tsk. smør
50 g skinketern
2 skiver ost, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær peberfrugt i strimler, tomat, blomkål og løg i skiver. Hak purløg fint.
2
Steg peberfrugt, tomat, blomkål og løg i olie ved høj varme, til det har taget farve. Læg det til side.
3
Pisk æg og æggehvide sammen, og krydr med salt og peber.
4
Smelt lidt smør på panden og skrue ned på mellemvarme. Hæld æggemassen på. Vent til omeletten begynder at sætte sig. Drys skinke og halvdelen af purløgene på. Lad omeletten stå, indtil den er næsten helt gennembagt.
5
Læg de stegte grøntsager på skinken, og læg osten ovenpå. Fold den anden halvdel af omeletten hen over fyldet, og steg videre til osten smelter.
6
Servér omelet med et drys purløg.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; peberfrugt, rød; rødløg; tomat
Håndfuld 3:Skinketern; æg; æggehvide
Fedt:Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Purløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt