Rugbrød med hytteost, tomat og avokado toppet med pistacienødder

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 3. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

10 g pistacienødder
1 tomat
½ avokado
1 spsk. purløg
1 skive rugbrød
15 g oliebaseret pesto
20 g salatblade
150 g hytteost
peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rist pistacienødder på en tør pande til de tager lidt farve.
2
Skær tomat og avokado i skiver og klip purløg.
3
Skær rugbrød i halve, smør med pesto og læg salatblade på.
4
Kom tomat og hytteost på den ene halve, krydr med peber og purløg.
5
Læg avokado, hytteost og ristede pistacienødder på den anden halve skive brød, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Salatblad; tomat
Håndfuld 3:Hytteost
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Avokado; oliebaseret pesto; pistacienød
Smagsgivere:Peber; purløg
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt