Rugbrød med spejlæg og yoghurt med bær og mandler

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 1. maj 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Yoghurt

15 g mandler
1 ½ dl yoghurt naturel
1 tsk. flydende honning
25 g bær

Spejlæg

10 g smør
2 æg

Andet

1 tsk. smør
1 skive rugbrød
1 spsk. purløg
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak mandler.
2
Hæld yoghurt i et lille glas, top med honning, bær og mandler.
3
Smelt smør på en pande, og spejl æggene.
4
Smør rugbrød, og hak purløg.
5
Top rugbrød med spejlæg, pynt med purløg, og servér med yoghurt.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Bær
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mandler; smør
Smagsgivere:Flydende honning; purløg
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt