Salat med sød kartoffeltern og varmrøget laks

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 2. august 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salat med laks

1 sød kartoffel
1 tsk. olie
2 salatblade
75 g cherrytomater
75 g majs
50 g frisk mozzarella, maks. 30+/17 %
75 g slikærter
60 g varmrøget laks

Andet

15 g oliebaseret pesto
10 g pinjekerner
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær sød kartoffel i tern og steg dem på alle sider i olie ved middelvarme. Det tager 10-15 minutter alt efter, hvor store tern du skærer.
2
Anret kartoffelternene sammen med salat, cherrytomater, majs, mozzarella, slikærter og laks.
3
Pynt med pesto og pinjekerner.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; salatblad; slikært; sød kartoffel
Håndfuld 3:Frisk mozzarella, maks. 30+/17 %; varmrøget laks
Håndfuld 4:Majs
Fedt:Olie; oliebaseret pesto; pinjekerne
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt