Sandwich med lufttørret skinke, æg og ost

Tid i alt: 5 min.
Arbejdstid: 5 min.
Antal:
Udgivet d. 19. november 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 tomat
1 hårdkogt æg
50 g spidskål
1 burgerbolle
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
35 g lufttørret skinke
1 skive ost, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær tomat og æg i skiver. Snit spidskål meget fint.
2
Del bolle i halve og smør med fraiche.
3
Anret underbolle med spidskål, lufttørret skinke, æg, ost og tomat. Luk med overbollen.
4
Servér eventuelt sandwichen med en kop kaffe eller te.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål; tomat
Håndfuld 3:Hårdkogt æg; lufttørret skinke
Håndfuld 4:Burgerbolle
Fedt:Ost, 31+/ 18 % eller derover
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt