Snitter med æg, fisk og gnavegrønt

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 23. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Snitter

1 æg
1 skive rugbrød
1 tsk. smør
25 g spidskål
1 fiskefrikadelle, færdigkøbt
10 g rødløg
1 spsk. purløg
75 g torskerogn
10 g remoulade

Tilbehør

75 g agurk
1 gulerod
1 æble
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg hårdkogt i 8-9 minutter. Lad det afkøle og del i skiver.
2
Smør rugbrødet med smør, og skær det skråt i 3 snitter. Snit spidskål fint.
3
Kom lidt spidskål på hver snitte.
4
Læg fiskefrikadelle og rødløg på en snitte, æg og purløg på en anden, og torskerogn og remoulade på den tredje rugbrødssnitte.
5
Skær agurk, gulerod og æble i stave, og servér dem sammen med snitterne.
6
Vælg andet pålæg, hvis det passer dig bedre.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; gulerod; rødløg; spidskål; æble
Håndfuld 3:Fiskefrikadelle, færdigkøbt; torskerogn; æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Remoulade; smør
Smagsgivere:Purløg
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt