START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Spidskålssalat med sorte bønner toppet med sprød parmaskinke

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 13. august 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

4 skiver parmaskinke
240 g sorte bønner, tilberedte
½ citron
400 g spidskål
4 forårsløg
20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
1 dl yoghurt naturel
20 g mayonnaise
salt og peber
1 spsk. sesamfrø
1 dl basilikum
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 220 grader varmluft.
2
Læg bagepapir på en bageplade og læg parmaskinken på. Bag i ovnen til parmaskinken er sprød. Læg det på fedtsugende papir.
3
Dræn de sorte bønner og vend dem i lidt citronsaft.
4
Snit spidskål helt fint i strimler. Skær forårsløg i tynde skiver.
5
Riv parmesanosten og vend sammen med yoghurt, mayonnaise, salt og peber. Smag til med lidt citronsaft.
6
Kom bønner, spidskål, forårsløg og dressingen i en skål. Vend det hele godt sammen til en ensartet salat.
7
Knæk parmaskinken i små stykker.
8
Servér salaten toppet med parmaskinke, sesamfrø og basilikum.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; spidskål
Håndfuld 3:Parmaskinke; sorte bønner, tilberedt
Fedt:Mayonnaise; parmesan, 31+/ 18 % eller derover; sesamfrø
Smagsgivere:Basilikum; citron; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt