
Spidskålssalat med sorte bønner toppet med sprød parmaskinke
Savner du frisk og sund inspiration til salatskålen? Så prøv denne lækre spidskålssalat med forårsløg, sorte bønner og sprød parmaskinke på toppen. Salaten er vendt med en cremet dressing rørt af parmesan, yoghurt, mayonnaise og en smule citronsaft. Spidskålssalaten fylder kaloriemæssigt kun trekvart spisekasse, og den er derfor ideel til dig, der ønsker lidt mindre måltider.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; spidskål |
Håndfuld 3: | Parmaskinke; sorte bønner, tilberedt |
Fedt: | Mayonnaise; parmesan, 31+/ 18 % eller derover; sesamfrø |
Smagsgivere: | Basilikum; citron; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Yoghurt naturel |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 440 | 880 |
Fedt: | 21 g | 42 g |
Kulhydrat: | 25 g | 50 g |
Kostfibre: | 17 g | 34 g |
Protein: | 29 g | 58 g |