Stegt torskerogn med avokado og æblesalat dertil snackgrønt
Giv din frokost en opgradering med en sund anretning, du kan lave klar på ganske kort tid. Her serverer vi rugbrød med smørstegt lun torskerogn toppet med friske avokadoskiver og en skøn æblesalat, der giver både syre og sødme til måltidet. Æblesalaten er lavet af små æbletern, der er rørt med fraiche, karry og lidt salt. Den passer godt til frokostretter med fisk, hvor den tilfører et ekstra pift. Nyd rugbrød med stegt torskerogn og topping sammen med snackgrønt efter eget valg – her har vi brugt gulerodsstave og fine æblebåde.
Æblesalat
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; salat; æble |
Håndfuld 3: | Torskerogn, konserves |
Håndfuld 4: | Rugbrød |
Fedt: | Avokado; smør |
Smagsgivere: | Karrypulver; salt |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |